Factoring Nederland

Wanneer u opzoek bent naar een factoringbedrijf in Nederland, dan bent u aan het juiste adres. CS Factoring zorgt ervoor dat u binnen 24 uur over alle liquide middelen beschikt die u nodig heeft. De werkwijze van CS Factoring B.V. is uniek. Wij werken overal in Nederland en dus ook bij u in de buurt. Wij kunnen u maatwerk aanbieden wanneer de situatie daar om vraagt. Daarnaast betaalt u ons per afzonderlijke factuur de factoringkosten waardoor u flexibel blijft.

Wat is factoring?

Waarschijnlijk kent u het probleem wel. U stuurt een factuur uit en vervolgens duurt het heel lang voordat de factuur betaalt is. Dat terwijl uw kosten voor bijvoorbeeld personeel, producten of software gewoon doorlopen. Hier moet toch iets tegen te doen zijn? Dat is er zeker, namelijk factoring. Door gebruik te maken van factoring kunt u op korte termijn weer over meer geld beschikken. Factoring is een financieringsvorm, waarbij CS Factoring direct uw openstaande facturen uitbetaald – minus de kosten voor factoring – en vervolgens uw debiteurenbeheer overneemt.

Hoe werkt CS Factoring?

U kunt van onze diensten als factoring in heel Nederland gebruik maken. Dit is heel eenvoudig. Wij werken namelijk in 4 stappen.

  1. Wanneer u een factuur verstuurt naar een klant, dan stuurt u deze ook gelijk naar ons.
  2. Wij maken het bedrag* dat de klant u schuldig is binnen 24 uur naar u over. (*minus de factoringkosten)
  3. Wij nemen (indien gewenst) het debiteurenbeheer van u over en houden u op de hoogte van de ontwikkelingen.
  4. De klant betaalt het factuurbedrag direct aan CS Factoring.

Neem gelijk contact met ons op om te zien wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen.

Voordelen factoring Nederland

Er zijn een aantal voordelen aan het inschakelen van onze factoringmaatschappij. Zo worden al uw facturen (minus factorloon) binnen 24 uur door ons factoringbedrijf uitbetaald. Daarna wordt het debiteurenbeheer door het factoringbedrijf overgenomen. Hierdoor hoeft u zich even geen zorgen te maken over onbetaalde facturen. Mocht het betalingstermijn overschreden worden, dan zal een factoringbedrijf ervoor zorgen dat er contact met de debiteur wordt opgenomen zodat de factuur alsnog betaald wordt. Wij werken voor bedrijven door heel Nederland, dus ook in uw stad kunt u op ons vertrouwen.

Met name voor de kleine ondernemer en de zzp’er kunnen facturen die te laat betaald worden voor nare gevolgen zorgen. Door gebruik te maken van factoring kunt u op korte termijn weer over meer geld beschikken. Wij maken gebruik van een online systeem waarin u gemakkelijk de laatste stand van uw facturen ten alle tijden kunt inzien. Wij zijn geen incassobedrijf. Het grootste verschil met een incassobureau is dat wij de facturen (minus factorloon) gelijk aan u betalen en dat de klant aan ons betaalt. Hierdoor kunt u dit geld gelijk in uw bedrijf investeren. Zorg dat u weer snel over meer liquide middelen beschikt en neem contact op met CS Factoring.

 

Is dit wat voor u?

Denkt u dat factoring wel iets voor uw bedrijf is, of weet u het al zeker? Maak dan gratis en vrijblijvend een afspraak bij CS Factoring.

Gratis afspraak maken

Meer weten?

Heeft u een vraag of wilt u meer weten over factoring? Vul het contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Informatie aanvragen