Uw debiteurenbeheer uitbesteden

Debiteurenbeheer is voor veel ondernemers een tijdrovend, maar belangrijk zakelijk onderdeel. Onbetaalde facturen kosten tijd, leveren stress op en kunnen de relatie met een klant onder druk zetten. Een goede, professionele debiteurenfinanciering is essentieel voor uw bedrijfsvoering. De op maat gemaakte aanpak van CS Factoring verbetert uw geldstroom, behoudt uw goede klantrelatie en geeft u alle ruimte voor het uitvoeren van uw kerntaken.

Een unieke werkwijze, op maat gesneden

CS Factoring heeft een unieke werkwijze ontwikkeld voor goed debiteurenbeheer. Uw klanten worden uit naam van uw organisatie op vaste momenten telefonisch benaderd over de openstaande facturen. Deze methode is bewezen succesvol. Het structureel en op het juiste moment in contact treden met de debiteur, levert tot 25% snellere betaling op. Alle informatie met betrekking tot uw debiteuren, de openstaande posten en aan- of opmerkingen worden in een beveiligde omgeving opgeslagen. Deze schat aan informatie wordt met u gedeeld, zodat u uw beheer, klantcontact en eigen organisatie verder kunt verbeteren.

U en uw klanten staan centraal

Het debiteurenbeheer van CS Factoring heeft vele voordelen. Door gebruik te maken van deze dienst blijft allereerst uw liquiditeit gewaarborgd. U bent verzekerd van een gestructureerde aanpak van uw debiteurenfinanciering, die in samenspraak met u wordt opgesteld. Doordat CS Factoring, net als uw bedrijf, baat heeft bij een goede klantrelatie en tijdige betaling, staan uw klanten centraal. CS Factoring richt zich dan ook op het behoud en verbeteren van uw klantrelaties.

Debiteurenfinanciering en klachtenafhandeling

CS Factoring staat in nauw contact met uw klant. Blijkt tijdens een gesprek dat een klant een klacht heeft over de verzonden factuur, dan wordt deze geregistreerd. Met behulp van het praktische en doordachte klachtensysteem wordt de klacht digitaal doorgezet naar uw eigen medewerkers. Met deze informatie kunnen zij overgaan tot het correct afhandelen van de klacht. Op het moment dat de klacht verholpen is, wordt de debiteur opnieuw gebeld en kan de betaling plaatsvinden. De praktijk leert dat door deze werkwijze klachten sneller verholpen worden en de klanttevredenheid bevorderd wordt.

Een vergoeding op maat

CS Factoring verzorgt uw debiteurenbeheer tegen een vooraf vastgesteld maandtarief. Dit tarief wordt bepaald op basis van de door u beschikbaar gestelde informatie met betrekking tot onder meer het aantal debiteuren en facturen. CS Factoring biedt een maatwerkoplossing, voor élk bedrijf. Zo bent u verzekerd dat u alleen betaalt voor diensten waar u daadwerkelijk gebruik van maakt. Wilt u meer informatie over debiteurenfinanciering van CS Factoring? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Voordelen van debiteurenbeheer uitbesteden

√ Uw facturen sneller betaald
√ Verbetering van uw liquiditeitspositie
√ Behoud van een goede klantrelatie
√ Geen onnodige administratieve kosten
√ Gestructureerd en professioneel debiteurenbeheer
√ Maatwerkoplossingen voor elke ondernemer
√ Tijdbesparing en een overzichtelijke administratie

Meer weten?

Heeft u een vraag of wilt u meer weten over factoring? Vul het contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Informatie aanvragen