Factoringmaatschappij CS Factoring

CS Factoring (Credit Sales) is als onafhankelijke factoringmaatschappij lid van de International Factoring Association en actief op het gebied van factoring en debiteurenbeheer. CS Factoring helpt ondernemers die hun liquiditeitspositie willen verbeteren. Inmiddels verzorgt CS Factoring voor een groot aantal midden- en kleinbedrijven (MKB) de factoring en debiteurenbeheer. Wie weet kan CS Factoring ook voor uw bedrijf iets betekenen.

 

Informatie aanvragen

Een factoringmaatschappij dat maatwerk levert, dat zijn wij. Geen enkele onderneming is hetzelfde. Om maatwerk op te leveren, verdiepen wij ons in uw bedrijf, uw financiƫle en economische situatie. Onze werkwijze begint dan ook met het leren kennen van u om zo alle mogelijkheden en kansen te benutten.

CS Factoring werkt met een professioneel team en staat dicht bij u als klant. Onze medewerkers kennen uw branche en verliezen de marktontwikkelingen niet uit het oog zodat wij weten waar de kansen liggen.

CS Factoring is gevestigd in Bunschoten-Spakenburg, maar werkt landelijk.

CS Factoring, laat uw omzet groeien

Meer weten?

Heeft u een vraag of wilt u meer weten over factoring? Vul het contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Informatie aanvragen