Wat kost factoring?

CS Factoring hanteert een van de laagste factortarieven in de markt. Maar wat kost factoring nu eigenlijk? Op het moment dat u zich aansluit bij CS Factoring betaalt uw bedrijf eenmalig een bedrag van € 350,-. Deze opstartkosten zijn bedoeld voor het opstellen van de akte van verpanding, financiële controles en het gereed maken van de administratie. De kosten per factuur bedragen €10,00 tot € 20,00, afhankelijk van hoe het wordt aangeleverd.

3
Tot 30 dagen
0.125
Per dag na 30 dagen

Hoe wordt het factorloon berekend?

Voor het berekenen van de exacte factorkosten zijn verschillende factoren van belang. Zo kijken we onder meer naar de betalingstermijn, uw omzet en de kredietwaardigheid van uw debiteur. Op basis van deze gegevens wordt het factorpercentage berekend. In het geval van een betaaltermijn van 30 dagen is het percentage 3% van het factuurbedrag, daarna zal het percentage 0,125% per dag zijn.

*Let op! Dit zijn vanaf percentages. Het werkelijke percentage is onder andere afhankelijk van uw segment en uw omzetvolume.

Factoring iets voor u? Vraag een offerte aan

Bent u benieuwd of factoring iets voor u is? Vraag dan direct een vrijblijvende offerte op maat aan. Onze specialisten helpen u graag met het verbeteren van uw liquiditeitspositie. Samen met u brengen we alle mogelijkheden in kaart en benutten we de kansen die de markt biedt. CS Factoring, laat uw omzet groeien.

 

Meer weten?

Heeft u een vraag of wilt u meer weten over factoring? Vul het contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Informatie aanvragen