Wat doet CS Factoring nu precies?

By januari 6, 2017Overige

Wat doet CS Factoring nu precies?

Deze vraag wordt mij, Dirk Scheringa, vaak gesteld. In het kort gezegd ontzorgt CS Factoring ondernemers door facturen van hen over te nemen. In dit artikel vertel ik u graag meer over factoring.

Over factoring

Factoring is ontstaan omdat ondernemers vaak (te) lang moeten wachten op de betaling van hun facturen. Hierdoor krijgen ze, ondanks dat de zaken misschien erg goed gaan, te maken met krapte in liquiditeiten. Door hun facturen aan CS Factoring te verkopen, ontvangen ze direct hun geld. Hierdoor kunnen ondernemers onbeperkt groeien.

Factoringkosten

In ruil voor liquide middelen betalen ondernemers aan CS Factoring het zogenaamde factorloon. De factoringkosten zijn afhankelijk van de betalingstermijn, de kredietwaardigheid van de debiteur en de omzet van de factuur. Factoring blijft dus maatwerk. Om toch een indicatie te geven, kunt u in geval van een betalingstermijn van 30 dagen uitgaan van 2% van het factuurbedrag. In geval van 60 dagen stijgt dit percentage naar 4% en bij 90 dagen naar 6%. Maar nogmaals, van CS Factoring krijgt u altijd een aanbod op maat. Wij hanteren de laagste tarieven in de markt, en brengen in tegenstelling tot andere factoringmaatschappijen géén vaste overige kosten in rekening.

Kan ik ook klant worden bij CS Factoring?

CS Factoring is een grote groep klanten in diverse branches van dienst. Denk bijvoorbeeld aan de uitzendbranche, waar het heel ‘normaal ‘ is dat uitzendkrachten eerder uitbetaald moeten worden dan dat de facturen betaald zijn. Maar ook MKB’ers en freelancers kunnen bij CS Factoring terecht. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Bel of mail ons geheel vrijblijvend voor een factoring offerte op maat. Wij bestaan inmiddels 5 jaar en hebben in die tijd een grote groep tevreden klanten opgebouwd.
Met hartelijke groet,

Dirk Scheringa
0653 440 209
[email protected]