Voordelen van factoring via CS Factoring

By januari 6, 2017Overige

Als u met CS Factoring in zee gaat voor factoring, profiteert u van een aantal voordelen. Deze voordelen licht ik graag toe in dit artikel.

Hoe CS Factoring zich onderscheidt

Bij de meeste factorbedrijven zult u al uw facturen verplicht moeten factoren. CS Factoring stelt deze eis niet. Wij vinden dat u de helft van uw facturen niet perse bij ons hoeft neer te leggen om te factoren. U beslist zelf of u meer dan de helft van uw facturen wilt factoren. Wat ook goed is om te weten, is dat wij 7 dagen per week geopend zijn van 09.00 tot 21.00 uur. U kiest hierdoor makkelijk een moment dat u het beste uitkomt.

Afspraak over factoring in Obdam

U bent 7 dagen per week welkom bij ons op kantoor in Obdam. We maken kennis met elkaar en horen uw situatie aan. Aan de hand van uw verhaal en enkele documenten ontvangt u vervolgens zo snel mogelijk een offerte van ons. Gaat u hiermee akkoord, dan kunnen we direct starten. Wij betalen uw ingediende facturen uit, uw liquiditeitspositie verbetert en uw bedrijf kan verder groeien.
Graag vertel ik u tijdens een persoonlijke afspraak meer over onze werkwijze en wat we precies voor u kunnen betekenen. Factoring blijft namelijk maatwerk. Plan eenvoudig online een afspraak in op een voor u geschikt moment.
Met hartelijke groet,

Dirk Scheringa
0653 440 209
[email protected]