Freelance factoring: dé flexibele oplossing

Als freelancer heeft u waarschijnlijk, net als vele collega-ondernemers, te maken met facturen die laat worden betaald. Met alle gevolgen van dien. Doordat opdrachtgevers lang wachten met het betalen of een langdurige betaaltermijn hanteren, kunnen liquiditeitsproblemen ontstaan. Dit belemmert niet alleen de groei van uw onderneming, maar vergt ook een extra tijdsinvestering. Freelance factoring van CS Factoring biedt zekerheid en bespaart u kostbare tijd. Zodat u zich kunt richten op uw kracht: ondernemen.

Uw facturen binnen één werkdag betaald

Freelance factoring is een financieringsvorm die Nederlandse ondernemers steeds vaker uitkomst biedt. Het voornaamste voordeel is dat u als ondernemer niet hoeft te wachten op de betaaltermijn van uw opdrachtgever. CS Factoring neemt uw debiteurenbeheer op professionele wijze over en draagt zorg voor het behoud van een goede relatie met uw opdrachtgever. U kiest zelf welke facturen u aanbiedt en op welk moment. CS Factoring betaalt uw facturen binnen één werkdag uit. Daardoor kunt u zich toeleggen op de groei van uw bedrijf, het betalen van leveranciers of voorzien in uw levensonderhoud.

Wat zijn de kosten van factoring?

De kosten van freelance factoring worden bepaald op basis van verschillende factoren. Denk hierbij aan de betalingstermijn en de kredietwaardigheid van uw debiteur en uw omzet. CS Factoring hanteert de laagste factortarieven in de markt en rekent bovendien geen vaste overige kosten. Uw factuur wordt niet alleen binnen één werkdag betaald, ook het debiteurenbeheer wordt door CS Factoring uit handen genomen. Informeer naar de mogelijkheden en maak vrijblijvend een afspraak. Factoring blijft tenslotte maatwerk. En dat is waar de kracht van CS Factoring ligt!

De voordelen van freelance factoring

√ U ontvangt binnen één werkdag het factuurbedrag
√ U kiest zelf welke facturen u laat voorfinancieren
√ Professioneel debiteurenbeheer
√ Geen risico bij faillissement opdrachtgever

 

Is dit wat voor u?

Denkt u dat factoring wel iets voor uw bedrijf is, of weet u het al zeker? Maak dan gratis en vrijblijvend een afspraak bij CS Factoring.

Gratis afspraak maken

Meer weten?

Heeft u een vraag of wilt u meer weten over factoring? Vul het contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Informatie aanvragen